top of page

PLEZIER OM TE DELEN… EN OOK BIER!

Wie zijn de Belgo Sapiens Brewers?

We zijn 4 partners-investeerders, waarvan 3 ingenieursallen gepassioneerde en ervaren meesterbrouwers met ruim25 jaar ervaring opgedaan tijdens onze vele wereldreizen opzoek naar de meest uiteenlopende bierculturen ter wereld. Uiteraard zijn we trots op ons Belgisch Brouwerijpatrimonium. Gesterkt door ons verleden alsook onze lokale verankering hebben wij maar één enkel doel voor ogen: kwaliteitsbieren brouwen tot ver over de landsgrenzen heen.

Sinds 2014 zijn we gepassioneerd door bieren, welkom in onze wereld!

« Kwaliteit - Delen - Creativiteit »

 

De brouwerij wil bieren met kwaliteit en karakter aanbieden die de wereld rond zullen gaan. Elk moment verdient een biertype en elk bier zal het beste zijn op dit of dat moment. Geen enkele stijl, maar een plezier om te delen.

Wij zijn trots op ons Belgisch brouwerserfgoed. Gebaseerd op een lokale en regionale verankering, maar zeker gericht op een internationale ontwikkeling.

Een technologisch brouwinstrument dat alle mogelijkheden de vrije loop laat bij het creëren van bieren met karakter en stijl.

Een verpakking die deel uitmaakt van het succes van de heropleving van de brouwerij: het metalen blikje. Het is lichter en beter recycleerbaar dan glas. De afkoelsnelheid van het bier in een blikje is veel hoger. Het is ook veiliger om te vervoeren en te gebruiken op het strand, tijdens zomerfestivals en bij sportevenementen. Het blikje is niet langer een goedkope biercontainer.

Maar we zijn het essentiële niet vergeten: de 330 ml fles, de 750 ml fles en de vaten. Onze bieren zullen beschikbaar zijn in deze andere formaten. Vernieuwing en traditie sluiten elkaar niet uit.

Het laatste nieuws

Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Wallonie.png

De Europese Unie en Wallonië investeren in uw regio.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in plattelandsgebieden. Oprichting van een ambachtelijke brouwerij en investering in apparatuur. De Brasserie Belgo Sapiens Brewers - Brasserie Ceres Belgique SPRL bedankt de Europese Unie en het Waalse Gewest.

bottom of page