top of page

ONZE BIEREN

ONS BELGO-SAPIENS-GAMMA

Bouteille HD polarius.jpg
BelgoSapiens_50cl_polarius.jpg
polarius.jpg
Bouteille HD blanchethines.jpg
BelgoSapiens_50cl_blanchethines.jpg
blanche.jpg
Bouteille HD colArch.jpg
BelgoSapiens_50cl_colonelarch.jpg
colonel.jpg
bouteille HD ptitgranit.jpg
BelgoSapiens_50cl_ptitgranit.jpg
granit.jpg
POLARIUS_IMG.png
polarius.png

PREMIUM BELGISCHE LAGER

Polarius, een goud-blonde pils met een verfijnde bitterheid.Een bewuste keuze van de Belgo Sapiens Brewers om het bestevan zowel de Belgische als de Duitse Pilsner brouwtraditieste combineren en zo een verfrissende, karakter-stijlvolle pilste brouwen. Een perfecte balans van Belgische Carablondmout en de fijnste aromatische Duitse hopsoorten. Polarius,een pils met ‘klasse’.

Polarius
blanche.png

ORIGINEEL BELGISCH WIT

Een Belgisch witbier tussen de vele andere wit- en tarwebieren,een echte “blanche” gebrouwen met Curaçao en koriander...Ja zeker, het kan! De zo kenmerkende citrustoets is niet hetresultaat van het klassieke gebruik van sinaasschillen maarvan een perfecte balans van Amerikaanse Hop en koriander!Resultaat van deze gedurfde aanpak van de Belgo SapiensBrewers, is een blanche boordevol smaak, verrassend verfrissenden de ideale dorstlesser.

BLANCHE_IMG.png
BBC-certificate-of-excellence-2019.png
Blanche
COLONEL_IMG.png

AMERIKAANS AMBER BIER

colonel.png

Colonelarch, een donker amberkleurig bier met typischemoutsmaak. Verrijkt door een overvloed aan Amerikaansehopsoorten verkrijgt men een bier met een verfijnde bitterheiden een lichtkruidige afdronk. Een prachtig bier gebrouwenmet Centernnial hop, evenwichtig zoet-bitter maar met eenfruitig karakter.

Colonel
granit.png

GEWELDIGE ARTISANALE PORTER

“Porter” het bier dat ons terugstuurt naar de tijd van VictoriaStation in Londen, synoniem voor de koffiezakkerdragers vanweleer. Een bier zo rijk maar tevens zo alcoholarm dat het alsvervangende broodmaaltijd dienst deed. Maarp’titgranitisbovenal een hommage aan onze streek waar vele steenhouwersleefden. Mannen gehard en getekend voor het leven door het hardelabeur en de ruwheid van het steenkappen. Krachtig, kruidig envolrond van smaak met een lichte koffiegeurtoets.

GRANIT_IMG.png
BBC-certificate-of-excellence-2018.png
Granit
bottom of page